Most viewed

If you are found to be breaking any of the above rules or trying to gain an unfair advantage to abuse the service, your account will be deleted and your account balance..
Read more
Bitcoin Foundationin on saanut viime vuosina osakseen moitteita esimerkiksi pyrkimyksistän esiintyä koko Bitcoinin edustajana. Omenoiden kokonaismärä (lopullinen märä) on märitelty avoimeen tilikirjaan sitä luodessa. M aikoo merkata jakamansa osakkeet Bitcoinin lohkoketjuun. Kuka..
Read more
In a press release distributed in Kosovo and Albania on July 17, the company said that Tirana and Skopje will be the next two destinations where these kinds of ATMs will be..
Read more

Bitcoin italia, miten se toimii


bitcoin italia, miten se toimii

me näillä pärjäillä, kommentit ja keskustelu on aina tervetullutta sivustollamme. Jos haluat vain olla oikeassa, sen sijaan, että tietäisit totuuden, niin tämä ei ole paikka sinulle. Paranormaali Blogin päpaino on uusien asioiden oppimisessa, jos saat kommenteissa uutta näkökulmaa, niin toki saat vastata omalla näkökulmallasi bäkkiin, mutta pyri ottamaan se uusi informaatio vastaan, jota sait ja vertaile sitä mahdollisten uusien faktojen tai tietojen valossa. Emme sulje kommentointia artikkeleihin päivän pästä, niin kuin esim. Kommentointi onnistuu edelleenkin jokaisen artikkelin tumman alapalkin alaosasta, sieltä löytyy myös kategoriat ja avainsanat, eli tagit. Jos teet istilah rahasto bitcoin uuden sähköpostin ja nimimerkin, jolla tulet kommentoimaan, niin luultavasti sekin bannitaan (ip-bannin lisäksi) ja bannisi pitenee. Jos olet värässä, niin tiedosta asia jos et vielä tajunnut mitä toinen hakee takaa, niin kysy lisäinformaatiota, ennen kuin pästät itseäsi värälle levelille (älä alistu väittelyyn).

Ota vastuu itsestäsi, jos on käynyt niin, että olet saanut vaikka viikon bannit, niin hyväksy asia ja näe oman toimintasi virheet, niin mies tekee. Vältä väittelyä Keskustele mielummin, meistä suurin osa haluaa keskustella (ja oppia lisä, josta seuraavassa kohdassa eikä väitellä siitä, että kumpi on oikeassa. Seuraavista asioista saattaa tulla bannit. Iltalehti tekee, emmekä myöskän sen kummemin sensuroi tai estä kommentteja, niin kuin monet sivustot vaativat. Aggressio (Heijastus/projektio tukahduttaminen/alistaminen (Agenda disinformaatio/tietojen tarkoituksellinen väristely (Agenda nämä olivat ohjenuoria hyvän makuun ja bannien välttämiseen, ei suoria säntöjä. Älä alistu toisten nimittelemiselle tai laatikoimiselle. Viisas ihminen havittelee totuutta, ei sitä että olisi aina oikessa, eikä sitä, että aina pitäisi pitkin hampain puolustaa näkökulmaansa, jonka tietä jo väräksi. Viisas ihminen osaa muuttaa näkökulmaansa uuden tulevan informaation valossa. Kunnioita muita keskustelijoita, me olemme kaikki saman planeetan ihmisiä (ja jotkut ehkä avaruusolentoja :D toimitaan sen mukaisesti.

Forex smart money managementbitcoin italia, miten se toimii


Sitemap